VÅRA PORTRÄTTFOTOGRAFERINGAR

 

En fotografering eller en tavla är en perfekt present att ge bort till någon! En upplevelse i form av fotograferingen,
och ett resultat som man stolt kan ha på sin vägg, eller ge vidare till sina nära och kära. Det blir ett minne för livet.

 

 

– Jag, här och nu –

Fina porträtt på sig själv är värdefullt att ha. Inte bara för sin egen del, utan även för ens föräldrar, barn eller kommande barn, för dina nära och kära. Att komma ihåg just denna tiden, hur man såg ut och vad som hände i livet. Vare sig man är 8 år eller 80 år. En bild kan, och ska, förmedla starka intryck. Det är viktigt för oss att bilden avspeglar, inte bara avbildar, personen på bilden. En fotografering ska vara en givande och trevlig stund i studion; en avslappnad stämning ger bra porträtt.  

 

– Lyxfotograferingen –

Bli stylad och fotograferad som en modell. En kul fotografering, där man även blir ompysslad innan; en lyxig upplevelse helt enkelt! Detta är en perfekt present till någon man tycker om, eller till sig själv. I detta paketet ingår sminkning av sminkös från Nuna.  
 

– Bara för dig –

En personligare gåva till din blivande,eller till sig själv i framtiden för den delen, får man leta efter. Lättklädda bilder, med glimten i ögat!

 

– Bal & student – Lyckorus –

Studenten och balen är händelser som man kommer minnas resten av livet. Glädjen dessa dagar, och förväntan över vad som ska hända i nästa kapitel! Det är händelsefulla veckor som snabbt är över, men som betyder så mycket.

 

 

– Gravidfotografering – Längtan & Väntan –

En gravidfotografering är så otroligt värdefull! Man tror att man ska komma ihåg hur man ser ut med den fina magen, men det är svårt att återkalla minnet om man inte har bilderna. Den där väntan och längtan efter ett barn! Man känner sparkarna och man funderar på vem det är där inne som man ska få lära känna.

Ta gärna med UL bilderna till fotograferingen, eller om ni redan införskaffat något till barnet; ett par skor, en mössa eller filt. Det kan vara fint att ha med på någon bild, sedan kan man återknyta detta genom att ha med accessoarerna på nyföddsbilderna.

 

– Parfotografering – Vardagskärlek –

För att bli fotograferad som par behövs ingen anledning såsom bröllop eller förlovning! I vardagen, där man faktiskt befinner sig mestadels av tiden, är det viktigt att stanna upp och njuta av dagarna. Personliga porträtt där man är vardagsfin som dagligen påminner om hur underbart det är att få dela livet tillsammans.

 

 
VÅR POPULÄRA BILDVISNING

Efter fotograferingen bjuder vi in er till vår bildvisning. Detta blir en unik träff där ni för första gången får se bilderna från fotograferingen. Under två timmar får man personlig hjälp av vår bildinspiratör, ni går gemensamt igenom bilderna, hon visar hur man kan komponera dem och hur de kan se ut på väggen. Bildvisningen brukar bli en känsloladdad stund och en väldigt uppskattad upplevelse.

OM MLI FOTO

MLI Foto är din fotograf och studio i centrala Växjö, med en stor passion för fotografering. Enligt oss är en fotografering så mycket mer än bara bilderna. I studion står du i centrum och fotograferingen i vår ateljé blir ett minne för livet. Med en lång erfarenhet inom fotografering erbjuder vi kunderna en upplevelse helt utöver det vanliga.

logo

KONTAKT